KOKTAILY

ABSINTH COCKTAIL

Pohár: Martini
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a jemne sceďte do vychladeného pohára.

1 shot La Fee Parisienne (68%), absinth

1 shot chladenej minerálnej vody

¼ shot cukrového sirupu

Červená Varianta: Ak sa cukrový sirup nahradí sirupom z granátového jablka

 

ABSINTH DROP

Pohár: staromódny
Metóda: Miešajte všetky prísady a sceďte do ľadom naplnené pohára.

1 shot La Fee Parisienne (68%), absint

¼ shot Marie Brizard, anízový likér

2 shoty chladenej minerálnej vody

 

 

ABSINTH FRAPPÉ

Sklo: staromódny
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do pohára naplneného drveným ľadom. 

1 ½ shot Absinthe Original (70%)

½ shot Marie Brizard, anízový likér

1 ½ shot chladenej minerálnej vody

¼ shot cukrového sirupu 

 

ABSINTHE SUISESSE

Pohár: staromódny
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do pohára s drveným ľadom.

1 shot Absinthe original (70%) 

½ mandľového sirupu

1 čerstvé vaječné bielko

½ smotany

½ mlieka

Iná varianta: Občas sa pripravoval s Absinthom, vermutom, cukorom, crème de Mentha, rozmiešaným vaječným bielkom a zaliate sódou.

 

DEMPSEY

Pohár: Martini
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do vychladeného pohára.

1 ½ shots Tanqueray Londýn, suchý gin

1 ½ shots Boulard Grand Solage calvados

1 / 8 shot Hills absinth

½ sirupu z granátového jablka

 

GRAND SAZERAC

Pohár: staromódny
Metóda: Nalejte Absinthe do ľadom naplneného pohára a doplňte vodou. Nechajte zmes stáť v pohári. Samostatne, zmiešajte likér, bourbon a horké s ľadom. Nakoniec toto scedíme do pohára s absinthom. 

½ shot Absinthe Serpise Dry

chladená minerálna voda

1 ½ shot likéru Grand Marnier

1 ½ shot Bulleit Bourbon Whiskey

2 dielíky Angostura, aromatické horké

3 dielíky Peychaud,aromatické horké

 

IN-SEINE

Sklo: Martini
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do vychladeného pohára.

1 shot Courvoisier, koňak

1 shot Bulleit Bourbon Whiskey

1 shot St-Germain, bazový likér

1 / 8 shot La Fee Parisienne (68%), absint

½ čerstvé vaječné bielka

 

JUDGEMENT DAY

Sklo: Martini / Coupette
Metóda: pretrepať s ľadom a scediť do vychladeného pohára.

1 shot Macchi Pisco

1 / 8 shot La Fee Parisienne (68%) absint

½ čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy

½ čerstvo vylisovanej citrónovej šťavy

¼ dielu cukrového sirupu 

½ čerstvého vaječného bielka

 

ORIGINAL SIN

Sklo: Martini
Metóda: Nalejte Absinthe do ľadom naplneného pohára s vodou. Nechajte zmes stáť v pohári. Samostatne, premiešajte všetky prísady s ľadom. Nakoniec obsah šejkra scedíme do poháru s absinthom.

½ shot La Fee Parisienne (68%) absint

2 shot Ketel One, vodka

¾ Shot Saké

1 / 8 medového sirupu 

 

MARTINI SPECIAL

Sklo: Martini
Metóda: Naplňte pohár s ľadom a zalejte absinthom a Angosturom cez ľad. Dolejte chladenou minerálnou vodou a nechajte stáť. Zmiešajte gin, vermút a pomarančový džús s ľadom. Nakoniec scedte spolu do umytého pohára.

¼ shot Hills absinth

4 diely Angostura, Aromatické horké

chladená minerála voda

2 shoty Tanqueray London, suchý gin

¾ shot Martini Rosso, sladký vermút

1 / 8 shot pomarančového džúsu
 

Kontakt

Zelená víla

klimekova89@gmail.com

Dubová 23/95
Žilina
010 07

+421904 000 999

IČO: 86347292
DIČ: 59023622

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma! Webnode