Pohár: Martini
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a jemne sceďte do vychladeného pohára.
1 shot La Fee Parisienne (68%), absinth
1 shot chladenej minerálnej vody
¼ shot cukrového sirupu
Červená Varianta: Ak sa cukrový sirup nahradí sirupom z granátového jablka
Pohár: staromódny
Metóda: Miešajte všetky prísady a sceďte do ľadom naplnené pohára.
1 shot La Fee Parisienne (68%), absint
¼ shot Marie Brizard, anízový likér
2 shoty chladenej minerálnej vody
Sklo: staromódny
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do pohára naplneného drveným ľadom.
1 ½ shot Absinthe Original (70%)
½ shot Marie Brizard, anízový likér
1 ½ shot chladenej minerálnej vody
¼ shot cukrového sirupu
Pohár: staromódny
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do pohára s drveným ľadom.
1 shot Absinthe original (70%)
½ mandľového sirupu
1 čerstvé vaječné bielko
½ smotany
½ mlieka
Iná varianta: Občas sa pripravoval s Absinthom, vermutom, cukorom, crème de Mentha, rozmiešaným vaječným bielkom a zaliate sódou.
Pohár: Martini
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do vychladeného pohára.
1 ½ shots Tanqueray Londýn, suchý gin
1 ½ shots Boulard Grand Solage calvados
1 / 8 shot Hills absinth
½ sirupu z granátového jablka
Pohár: staromódny
Metóda: Nalejte Absinthe do ľadom naplneného pohára a doplňte vodou. Nechajte zmes stáť v pohári. Samostatne, zmiešajte likér, bourbon a horké s ľadom. Nakoniec toto scedíme do pohára s absinthom.
½ shot Absinthe Serpise Dry
chladená minerálna voda
1 ½ shot likéru Grand Marnier
1 ½ shot Bulleit Bourbon Whiskey
2 dielíky Angostura, aromatické horké
3 dielíky Peychaud,aromatické horké
Sklo: Martini
Metóda: pretrepte všetky prísady s ľadom a sceďte do vychladeného pohára.
1 shot Courvoisier, koňak
1 shot Bulleit Bourbon Whiskey
1 shot St-Germain, bazový likér
1 / 8 shot La Fee Parisienne (68%), absint
½ čerstvé vaječné bielka
Sklo: Martini / Coupette
Metóda: pretrepať s ľadom a scediť do vychladeného pohára.
1 shot Macchi Pisco
1 / 8 shot La Fee Parisienne (68%) absint
½ čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy
½ čerstvo vylisovanej citrónovej šťavy
¼ dielu cukrového sirupu
½ čerstvého vaječného bielka
Sklo: Martini
Metóda: Nalejte Absinthe do ľadom naplneného pohára s vodou. Nechajte zmes stáť v pohári. Samostatne, premiešajte všetky prísady s ľadom. Nakoniec obsah šejkra scedíme do poháru s absinthom.
½ shot La Fee Parisienne (68%) absint
2 shot Ketel One, vodka
¾ Shot Saké
1 / 8 medového sirupu
Sklo: Martini
Metóda: Naplňte pohár s ľadom a zalejte absinthom a Angosturom cez ľad. Dolejte chladenou minerálnou vodou a nechajte stáť. Zmiešajte gin, vermút a pomarančový džús s ľadom. Nakoniec scedte spolu do umytého pohára.
¼ shot Hills absinth
4 diely Angostura, Aromatické horké
chladená minerála voda
2 shoty Tanqueray London, suchý gin
¾ shot Martini Rosso, sladký vermút
1 / 8 shot pomarančového džúsu
Zelená víla
Dubová 23/95+421904 000 999
IČO: 86347292
DIČ: 59023622