Otázky a odpovede

Absinth sa pri riedení vodou zakaľuje mliečnym zákalom, alebo nie?

 Absinth sa zakaľuje vtedy, keď je v ňom výrazné množstvo silice z anízu. Práve táto silica reaguje s vodou a vytvára mliečny, opalizujúci zákal. Výrobky Absinthe Original sú postavené na švajčiarskom druhu absintu, kde je výrazné množstvo paliny, poťažmo thujon, ale anízu je len nepatrné množstvo. Dôvod je celkom jasný, presladených, anízových absinth a likérov je celkom dosť. Naši zákazníci preferujú horkastú, výraznú, originálnu chuť Absinthu, kde neprevláda len chuť anízu.

Kontakt

Zelená víla

klimekova89@gmail.com

Dubová 23/95
Žilina
010 07

+421904 000 999

IČO: 86347292
DIČ: 59023622

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode